Dostava i plaćanje

Dostava

Dostava je moguća isključivo na području Republike Hrvatske.

1. Hrvatska pošta standard (tiskanica) – 0€ (0 kn)
Rok dostave: 25-34 dana
Bez opcije praćenja pošiljke i bez opcije plaćanja prilikom preuzimanja.

2. Osobno preuzimanje – Paketomat Hrvatske pošte – 2,99€ (22,51 kn)
Rok dostave: 11-16 dana
Prethodna najava putem SMS-a i mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke, isključivo karticom.

3. Express dostava na adresu – Paket24 – 3,99€ (30,04 kn)
Rok dostave: 7-11 dana
Prethodna najava putem SMS-a i uz poziv dostavljača. Mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja pošiljke, isključivo gotovinom.

Plaćanje

Iznos svoje narudžbe možeš platiti na nekoliko načina:

1. Jedinstvenim kodom s digitalnog kupona

• U razdoblju od 4.9. do 5.11.2023. ili do isteka zaliha skeniraj Lidl Plus aplikaciju i za svakih potrošenih 25€ (188,36 kn) na jednom računu osvajaš 1 bod.
• Skupi 6 bodova, preuzmi digitalni kupon u Lidl Plus aplikaciji i besplatno izradi personaliziranu slikovnicu o svom zavičaju!
• Ovisno o broju punih iznosa od 25€ (188,36 kn) koji su sadržani u iznosu računa kupac automatski ostvaruje pravo na bodove (npr. za potrošenih 25€ (188,36 kn) na računu preuzima 1 bod, za potrošenih 50€ (376,73 kn) preuzima 2 boda, za potrošenih 75€ (565,09 kn) preuzima 3 boda, itd.).
• U iznos računa ne uračunava se iznos naknade za povratnu ambalažu te se na temelju navedenog iznosa ne može ostvariti pravo na bodove.
• Osvojeni jedinstveni kod s digitalnog kupona dostupnog u Lidl Plus aplikaciji može se najkasnije do 30.11.2023. iskoristiti za besplatnu online izradu i narudžbu personalizirane slikovnice isključivo putem web stranice: www.tajnemogazavicaja.hr
• Nakon isteka navedenog roka ili isteka zaliha više neće biti moguće korištenje koda. Povrat novca za neiskorišteni kod nije moguć.

*Digitalni kupon odnosi se samo na narudžbu/plaćanje personalizirane knjige. Za narudžbu dodatnih artikala ili nadoplatu za brzu dostavu s praćenjem pošiljke koristite jedan od ostalih ponuđenih oblika plaćanja.

2. Pouzeće (plaćaš dostavljaču prilikom preuzimanja)

Moguće je samo za isporuku na području Republike Hrvatske i samo za isporuke koje se vrše putem:

• Osobno preuzimanje – Paketomat Hrvatske pošte (plaćanje se vrši na paketomatu prilikom preuzimanja pošiljke, isključivo karticom)

• Express dostava na adresu – Paket24 (plaćanje se vrši dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke, isključivo gotovinom)

3. Kartice (debitne ili kreditne)/Aircash/Kekspay/PayCheck
Tvoje podatke čuva WSpay™ sustav.

4. PayPal
Tvoje podatke čuva PayPal sustav.

5. Google Pay/Apple Pay
Tvoje podatke čuva sustav Adyen.

Sva se plaćanja vrše u eurima.

Sigurnost plaćanja

Pročitaj zašto se prilikom plaćanja na našim stranicama možeš osjećati u potpunosti sigurno:

1. Isporučujemo kvalitetne proizvode i jamčimo ti povrat novca
Posebnu pozornost obraćamo na tisak, uvez i pakiranje proizvoda, kako bi kupac s istima bio u potpunosti zadovoljan. Ako ipak napravimo pogrešku, ispravit ćemo je u najkraćem mogućem roku i o svome trošku. Više saznaj u našim Uvjetima prodaje.

2. Tvoje podatke nećemo zloupotrijebiti
Obvezujemo se koristiti ih isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja tvoga korisničkog iskustva. Više pročitaj u našim Uvjetima prodaje.

3. Usklađeni smo sa Zakonom Republike Hrvatske o zaštiti potrošača
Tajne moga zavičaja web trgovina djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga.

4. Visoka tehnička zaštita pri plaćanju karticama
Naš WSpay sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom korisnicima jamči sigurnu online kupovinu.